מארוחת שף תאילנדית בחצבה ב250 ש"ח, דרך חוויה אורגנית במשק אביגד ועד סיור וקטיף עצמי בחממה האורגנית בעין יהב. התיירות בערבה התיכונה חוזרת ואתם מוזמנים להשתתף בשלל הפעילויות.4-5.3.2021 | 11-12.3.2021.

מהחממה לצלחת – סופ”ש קולינרי בערבה

מוזמנים לחוויה ייחודית, לטעום את הירקות הנקטפים היישר מהחממה, אל הצלחת. תוכלו לטייל בשדות ובחממות, לקטוף, לבשל ולאכול מהירקות הטריים.
מעידן ועד פארן- בכל מושב תמצאו סדנאות, ארוחות שף , סיורים וקטיף. בנוסף, אתר קמפינג ייחודי לאירוע באגם ספיר.

*מספר הכרטיסים מוגבל .

* כל הפעילות מתקיימת באוויר הפתוח, בקפסולות של מקסימום משתתפים על פי הנחיות משרד הבריאות והתו הסגול.
* מספר הכרטיסים לסדנאות מוגבל בהתאם להנחיות התו הסגול

למציאת סיור מתאים מעידן ועד פארן כנסו לאתר המיזם בלחיצה על הכפתור כאן

סופ''ש קולינרי
סופ"ש קולינרי צילום עט תקשורת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.